Bliv Visma Software-partner

Visma Software er teknologipartner for mellemstore og store virksomheder. Vi skaber værdi for vores kunder gennem tæt samarbejde med de certificerede partnere, og vi tilbyder partnerskaber til virksomheder, der ønsker at investere i vores cloud-løsninger med fokus på kompetence, teknologi og effektivitet.

Hvad vil det sige at være Visma Software-partner?

Der er naturligvis mange fordele ved at være Visma partner. Læs mere om hvad du kan forvente herunder.

Samarbejde & netværk

Få muligheden for at arbejde med nogle af markedets bedste ERP-løsninger og samarbejd med Nordens største IT-leverandør. I Visma Software arbejder vi kontinuerligt med at dele viden med vores partnere via certificeringer og partnerarrangementer. Vi afholder desuden kundedage, webinarer og partnerspecifikke arrangementer efter aftale.

Fælles salgsindsats

Som Visma Software ERP-partner får du adgang til flere fordele, som alle styrker din forretning. Du bliver bl.a. inddraget i planlægningen af marketingkampagner og får tildelt relevante leads fra marketingaktiviteter. Ligeledes deltager Visma Software aktivt i salgsarbejdet med kompetencer indenfor både salg og presale.

Certificering

Alle Visma Software ERP-partnere gennemgår et veltilrettelagt certificeringsforløb, som gør dem til eksperter i programmerne. Vores partnere har alle indgående forretningsforståelse, projektlederegenskaber og solid erfaring, som alt sammen danner grundlag for optimal implementering og udnyttelse af Business NXT og Visma net ERP.

Markedsføring af dig som partner

Som Visma Software ERP-partner bliver din virksomhed promoveret på Visma Softwares website under “find partner”, som er en side for kunder, der søger partnere med bestemte kompetencer, referencer eller bestemt geografisk beliggenhed i forhold til at implementere den rette løsning.

Vil du høre mere om at være Visma Software partner?

Udfyld kontaktformularen til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Når du indtaster dine persondata i skemaet ovenfor, behandler Visma dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.
Tak for din henvendelse, du hører fra os snart.
Ops! Prøv igjen.