Business NXT

Baseret på vores mest anvendte ERP-system, Visma Business
MacBook mockup

Hvorfor skal du vælge Business NXT?

Business NXT passer til større virksomheder, og er et avanceret ERP-system, der er nemt at bruge. Det er et omfattende og automatiseret system, der også letter manuel bogføring, så du kan arbejde med flere virksomheder på samme tid – uden at hoppe mellem forskellige systemer. Business NXT er udviklet til at håndtere en større mængde transaktioner og et stort antal brugere og kunder.

Systemet er tæt integreret med løsninger til rapportering samt budgettering, og inkluderer naturligvis hjertet i ethvert ERP-system – økonomi og logistik. Byg dit unikke ERP-system med den funktionalitet og integrationer, der opfylder din virksomheds specifikke behov.

Funktionalitet

Finans

Business NXT giver dig et krystalklart billede af din økonomi. Med omfattende økonomifunktionalitet får du styr på alt fra finans, kunder, leverandører og anlægsaktiver.

Med fleksibel styring af omkostningsbærere får du mulighed for præcis fordeling af indtægter og omkostninger. Det giver et præcist og detaljeret overblik.

Læs mere

 • Business NXT giver fuld kontrol over økonomien med omfattende finansiel funktionalitet
 • 12 omkostningsbærere giver nøjagtig omkostningsfordeling og et realistisk projektoverblik
 • Skalerbarhed tilpasset virksomhedens behov, med automatiserede og manuelle muligheder
 • Suveræn regelmotor, AI og Machine Learning hjælper med at automatisere rutinepræget og gentagne bogholderiopgaver
 • Anlægsregister til styring af afskrivninger, tab, gevist, scrapværdi m.v.

Logistik

Business NXT tager logistikken til nye højder ved at give dig total kontrol, fra ordrer til indkøb og lager. Uanset størrelsen på produktsortimentet eller ordreflowet, effektiviseres logistikprocessen, når du anvender Business NXT.

Systemet kan skræddersyes med komplekse logistikprocesser, der giver dig et klart overblik over driften og ordreflowet i virksomheden.

Læs mere

 • Fuld kontrol over hele 'purchase to pay' og 'order to cash' processen
 • Mulighed for godkendelse af indkøbsordre
 • Business NXT kan skræddersyes til de mest komplekse logistikprocesser
 • Altid opdateret og korrekt lagerværdi i finans
 • Pris- og rabatmatrix med bred funktionalitet

Rapportering & budgettering

OneStop Reporting er en del af din løsning. Rapporteringsløsningen OneStop Reporting giver dig overblik over alle nøgletal i realtid, så I altid kan træffe beslutninger baseret på valid data.

Benyt færdigdefinerede rapporter eller byg selv avancerede rapporter med nem drag and drop funktionalitet med seneste data fra ERP-systemet.

Løsningen er et fleksibelt og robust værktøj, hvor alle dine rapporteringsbehov er samlet ét sted.

Læs mere

 • Tilpas og opret præcis de rapporter, du har brug for
 • Standardrapporter der opfylder forskellige behov
 • Dashboards og visuel præsentation af nøgletal
 • Automatisk rapportdistribution på foruddefinerede tidspunkter
 • Konsolidering af data fra alle virksomheder i din koncern
 • Tilpasning af budget og forecast model
 • Standard budgetmodel med workflow-funktion
 • Arkiv med tilgang til historiske tal

Workflow

Med Workflow i Business NXT har vi gentænkt hele processen omkring godkendelse af indkøbsordre, leverandørfakturaer og betalinger. Med ubegrænset brugere i systemet, kan alle knyttet til virksomheden indvoldveres digitalt uden ekstra omkostninger til brugerpriser.

Brugere vælger selv om de vil godkende i selve Business NXT i specialtilpassede skærmbilleder, eller om de vil godkende mobilt via den dedikerede app Visma Manager.

 • Godkendelse på brugerens foretrukne platform
 • Afvis med begrundelse
 • Fraud detection via AutoInvoice
 • Godkendelse af indkøb, tilbud m.m. efter egen designede arbejdsgange
 • Automatisk bogføring af leverandørfakturaer

Fleksibelt og unikt designværktøj

Den fleksible brugergrænseflade i Business NXT giver dig mulighed for at bygge og tilpasse dine egne arbejdsprocesser. Design systemet med dine egne skærmbilleder og felter, som du skal bruge, i den rækkefølge, der passer dig. Du kan selvfølgelig også bruge standardlayoutet, hvis du ønsker det.

Bruger- og rollestyring

Ved at tilpasse adgangsrettighederne sikrer du, at medarbejderne kun har adgang til relevante systemfunktioner og informationer - helt ned på feltniveau. Det forbedrer sikkerheden ved at minimere risikoen for uautoriseret adgang. Du kan til enhver tid justere adgangen.

Integrationsmagi

ERP-systemet alene er ikke nødvendigvis det, der skaber effektivitet for virksomheden. Det er interaktionen på tværs af systemerne, der virkelig giver fordele.

Med et åbent API giver Business NXT jer ubegrænsede muligheder for at skræddersy jeres helt egen cloudbaseret ERP-løsning, så det passer til jeres specifikke behov. Det åbne GraphQL API i Business NXT giver dig utallige integrationsmuligheder for professionelle systemer og brancheløsninger, der opfylder netop dine behov.

Økonomisystemet er tæt integreret med løsninger til logistik, rapportering samt budgettering. Kan du ikke finde den integration, du leder efter? Ingen problemer, alle muligheder er åbne, og din partner kan hjælpe dig med at finde den løsning, der passer til dig.

Integreret til forskellige instanser

Vores mål er at give dig en sømløs oplevelse, hvor du kan fokusere på at drive din virksomhed mens vores ERP-system håndterer de tekniske detaljer i baggrunden.

Derfor er Business NXT integreret med forskellige instanser, herunder alle banker i Danmark, CVR-registret, SKAT til digital indrapportering af moms samt Nemhandel og PEPPOL. Disse integrationer giver dig mulighed for at foretage og godkende betalinger direkte i Business NXT, foretage sikre og effektive transaktioner, håndtere regnskabsmæssige forpligtelser samt opretholde overensstemmelse med gældende lovgivning uden besvær.

Økonomistyring med AI og machine learning

Business NXT analyserer dine brugsmønstre og giver dig blandt andet forslag til, hvordan du kan automatisere og effektivisere dine arbejdsprocesser - for eksempel ordreforslag og bogføringsforslag.

IT-sikkerhed i Business NXT

I Visma Software er din sikkerhed vores førsteprioritet. Business NXT lever op til de højeste markedsstandarder inden for IT-sikkerhed, herunder ISA E3402 og ISO 27001 certificeringer.

Lad os tage os af dine data og hjælpe med at beskytte mod digitale angreb.

Bruger du Visma Business i dag?

Vi vil gerne gøre overgangen til skyen så nem som muligt for dig, der allerede bruger Visma Business. Netop derfor har vi valgt at genbruge den velkendte og gennemprøvede datamodel i Business NXT. Hvorfor?

 • Overgangen bliver let. Vi har et separat migreringsværktøj, der flytter al din data fra Visma Business til Business NXT, uden strukturelle ændringer. Du kommer derfor hurtigt i gang.
 • Da det er samme datamodel, vil alt såsom gruppering af registre, brug af omkostningsbærere, nummerserier og interaller, være det samme som i Visma Business.
 • Datamodellen er udviklet over mange år, brugt på tusindvis af kunder, på tværs af mange brancher og lande.
Vil du høre mere om Business NXT?
Så vil Simon meget gerne fortælle mere

Simon Beck Darmer
Product Manager

+45 30 38 59 36
simon.beck.darmer@visma.com