Business NXT lanceres d. 23/5

Vi er klar til take-off!

Spænd sikkerhedsbæltet og gør klar til take-off. Den 23. maj bliver en stor dag på det danske ERP-marked - vi lancerer nemlig vores nye ERP-system, Business NXT.

Derfor afholder vi et online lanceringsevent, hvor du vil være blandt de første til at få en unik forsmag på Business NXT's mange funktioner og muligheder. Tag din virksomhed til NXT level og få indblik i, hvordan Business NXT kan hjælpe din virksomhed med at vækste, effektivisere og innovere.

Du kan vælge at deltage online enten kl. 9-10 eller kl. 15-16. Du vælger blot i tilmeldingsformularen nederst på siden, hvilken et af tidspunkterne, der passer dig bedst.

Business NXT er bygget på vores mest anvendte ERP-system, Visma Business. NXT står for næste generation, og er skræddersyet til mellemstore og store virksomheder, der har brug for maksimal ydeevne, åbent API og integrationer i skyen.

Business NXT sikrer desuden, at din virksomhed leverer i overensstemmelse med love og regler, og du får mulighed for at arbejde både automatisk og manuelt.

Tilmeld dig vores online lanceringsevent den 23. maj

Når du indtaster dine persondata i skemaet ovenfor, behandler Visma dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.
Tak for din henvendelse, du hører fra os snart.
Obs! En feil har oppstått.