Børnenes Eventyrfabrik

Med Visma net har Børnenes Eventyrfabrik skabt synergi på tværs af landenes afdelinger

Børnenes Eventyrfabrik er kendt som et stort legeland, der findes både i Sverige, Norge og Danmark. Børnenes Eventyrfabrik hører under det nordiske selskab, Hathi. Hvert lands afdeling havde deres eget ERP-system, men Børnenes Eventyrfabrik havde et stort ønske om at få mere synergi på tværs, så jagten på et fælles ERP-system blev sat i gang. Børnenes Eventyrfabrik havde en række kriterier til et nyt ERP-system - for eksempel skulle det nye fælles ERP-system være cloudbaseret, have høj sikkerhed og kunne fungere i alle de nordiske lande.

Valget faldt på Visma net, som er et rent cloudbaseret ERP-system, som både økonomisk og funktionalitet matchede Børnenes Eventyrfabriks behov.

En anden grund var, at Visma net er nordisk udviklet - og anvendt af mange nordiske lande med dertil stærkt partnernetværk på tværs af de nordiske lande derudover er sikkerheden af data på højeste niveau ift. opbevaring, backup mv.

For Børnenes Eventyrfabrik er det blevet nemt at skalere deres forretning, så de med få klik kan oprette en ny afdeling eller butik i systemet. Ved hjælp af simple og intuitive rapporter er momsrapportering blevet meget lettere, og de har opnået en meget større tiltro til deres data. Det er dertil blevet nemt for Børnenes Eventyrfabrik at spore og sammenligne tallene.


Et af de moduler, som Børnenes Eventyrfabrik er meget begejstret for, er OneStop Reporting. Det er nemt at trække standardrapporter ud af systemet og give dem det samme udseende og format samt at bygge egne rapporter. Efter kort undervisning i OneStop Reporting og med lidt baggrund i Excel lærte medarbejderne hurtigt, hvordan de selv kunne bygge deres egne skræddersyede rapporter. OneStop Reporting giver Børnenes Eventyrfabrik mulighed for at danne sig et overblik over data og dermed træffe bedre beslutninger.

fodbold.png

Med OneStop Reporting har Børnenes Eventyrfabrik integreret deres bank Nordea med Visma net, og det har reduceret mange manuelle processer. På den måde håndterer de alle deres banktransaktioner direkte i Visma net - uden at de behøver at logge på deres netbank. Fixed Assets er et modul, som giver Børnenes Eventyrfabrik mulighed for at gå tilbage i tiden og lave afskrivninger, hvilket ikke var muligt i deres tidligere ERP-system. Før var det en manuel og tidskrævende proces, som nu er blevet automatiseret.

Børnenes Eventyrfabrik er også tilfredse med Visma net’s åbne API, der giver mulighed for at integrere til andre systemer. Børnenes Eventyrfabrik er lige nu i gang med at integrere til deres POS-system, og planen er på sigt at integrere til Pleo og Planday.

børn hej.png

Valget af Visma net har gjort Børnenes Eventyrfabrik mere effektiv og sparet medarbejderne for meget manuelt arbejde. Processer er blevet automatiseret, og de kan nu tage bedre beslutninger på grundlag af valid data.

Skal vi også hjælpe jer?

Vi er klar til at rådgive jer både om Visma net og ERP-systemer, så I kan få et ERP-system, der passer til jeres behov.

Hør mere