Projektregnskab

i Visma net ERP

Projektregnskab

Arbejder din virksomhed med komplekse og langsigtede projekter? Så har du meget at vinde ved at bruge modulet Project Accounting i Visma net ERP. Det giver dig fuld kontrol over budgetter, indtægter og omkostninger knyttet til de forskellige projekter, din virksomhed har gang i.

Project Accounting er integreret med finans, debitorstyring, salgsordre, indkøbsordre og lagerstyring. Det betyder, at du altid har realtidsstatus på alt fra arbejde og services til materialer og lagervarer.

Hvem kan få gavn af Project Accounting?

Project Accounting henvender sig til konsulentvirksomheder, ingeniørfirmaer, entreprenørvirksomheder, håndværkere, servicevirksomheder eller enhver anden virksomhed, der arbejder på projekter med specifikke tidsrammer, budgetter og leverancer.

Avanceret omkostningsbærerstruktur

Ved at definere klare omkostningsbærere eller kategorier for forskellige omkostninger, kan virksomheden fordele omkostningerne på en præcis måde for hvert projekt, så du får et realistisk overblik over dine projektomkostninger. Dette medfører:

  • Nøjagtig omkostningsfordeling
  • Bedre beslutningsgrundlag
  • Overvågning og kontrol af omkostninger gennem hele projektets levetid
  • Analyse og gennemsigtighed

Effektiv projektlogistik

Logistikmodulet i Visma net ERP er fuldt integreret med Project Accounting. Det betyder, at I har kontrol over hele varestrømmen - fra køb til modtagelse, fortrydelse, montering og salg.

Med support til flere lagre og projektlagre, har du også overblik over varer, der er reserveret til hvert projekt - og du kan se behovet for montage og indkøb.

Vil du høre mere om
Visma net ERP?

Hvis du vil høre mere om projektregnskabsmodulet i Visma net ERP, udfylder du bare kontaktformularen til højre - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Når du indtaster dine persondata i skemaet ovenfor, behandler Visma dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.
Tak for din henvendelse, du hører fra os snart.
Ops! Prøv igjen.