Kom i gang med Visma net ERP

Vores partnere er med dig hele vejen

At ændre et ERP-system kræver tid og ressourcer, og det er vigtigt at komme godt fra start. Derfor har vi certificerede Visma-konsulenter, der hjælper dig hele vejen igennem.

Processen med at skifte system er vores partnere specialister i, og de hjælper dig med alt fra løsningsarkitektur, implementering og integrationer. Gennem lokal tilstedeværelse og ekspertise inden for specifikke brancher, samt helt unik indsigt i integrationsmulighederne, er det partnerne, der binder det hele sammen.

Hvis du vil vide mere om Visma net ERP, og hvordan det kan hjælpe dig, så lad os tage en snak, så vi kan svare på dine spørgsmål og evt. finde den helt rigtige partner for dig.

Hvordan ser rejsen ud til skyen?

Rejsen fra dit nuværende system til Visma net ERP varierer efter ønsker og behov. Rejsen er typisk opdelt i disse fire faser:

 1. Behovsafdækning
  Kortlæg din virksomheds behov ift. hvilke udfordringer I har, hvilke ønsker I har til det nye system etc.
 2. Løsningsforslag
  Når du har fundet din partner, er det vigtigt, I snakker om dine behov, så der kan sammensættes en optimal løsning. Det vil sige korrekte funktioner, integrationer og andre tilpasninger.
 3. Opsætning og migrering
  Din partner sørger herefter for, at de relevante data flyttes fra det gamle til det nye system. Partnere opsætter selvfølgelig også hele løsningen, hvorefter du tester løsningen for fejl. Herefter sker eventuelle justeringer.
 4. Igangsætning
  Når systemet er sat op, giver partneren dig og dine kollegaer en grundig oplæring og introduktion til jeres nye system, så I kommer godt fra start.

Du har ikke bare fået et nyt system, men også en partner der kender din virksomhed rigtig godt. Hvis du har spørgsmål løbende, står din partner altid klar til at hjælpe. Derudover hjælper partneren også, hvis systemet skal justeres efterhånden som dine behov ændrer sig.

Vil du have hjælp til din næste rejse?

Så er vi altid klar til at tage en snak om mulighederne med Visma net ERP.

Erik, Torben og Thea er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.

Når du indtaster dine persondata i skemaet ovenfor, behandler Visma dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.
Tak for din henvendelse, du hører fra os snart.
Ops! Prøv igjen.